Home FR NL Sitemap Documenten Contact Risk Management Kredietverlening Beleggingsadvies Sociaal Bureau Projectbegeleiding Verzekeringsadvies
 
Nieuwe CAO in de farmaceutische sector

Bedienden uit PC313 hebben vanaf 2016 jaarlijks recht op een premie van 250 EUR – al aan een groeps- of hospitalisatieverzekering gedacht om hieraan te voldoen?

 

Indien u er als werkgever voor kiest om deze uit te keren onder de vorm van een premie, dient de helft overgemaakt worden op 1 juli aanstaande, de andere helft op 31 december.

 

Er zijn echter een aantal andere alternatieven die zeker ook het overwegen waard zijn.

 

Een eerste is de verhoging van de maaltijdcheques met een bedrag van 1,08 EUR. Hierbij dient de maximale nominale waarde per cheque van acht EUR wel gerespecteerd te worden.

 

Een tweede alternatief bestaat erin aan uw personeel een verhoging van het brutomaandloon toe te kennen van 18 EUR.

 

De invoering van ecocheques ter waarde van 250 EUR is een andere optie maar dit is meteen ook het maximum dat op die manier kan toegekend worden.

 

Tenslotte kan de premie ook omgezet worden in een groeps- of hospitalisatieverzekering voor uw personeelsleden. Deze aanvullende verzekeringen kunnen volledig naar uw wens worden uitgewerkt en worden sterk gewaardeerd door de personeelsleden.


Laatste wijziging: 6/04/2016
Contacteer ons...

Privacy Statement |  Wettelijke informatie |  Sitemap