Home FR NL Sitemap Documenten Contact Risk Management Kredietverlening Beleggingsadvies Sociaal Bureau Projectbegeleiding Verzekeringsadvies
 
Burgerlijke aansprakelijkheid gezin (familiale)

Een ongeval is vlug gebeurd, ook binnen de familiale sfeer. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen zeker indien u niet (goed) verzekerd bent. U bent niet enkel aansprakelijk voor de schade die u zelf zou veroorzaken maar ook voor de schade die wordt veroorzaakt door uw (inwonende) kinderen, uw (huis)dieren en goederen of zaken die u in bewaring hebt.

Daarom raden wij u aan om een BA gezin af te sluiten ook wel bekend als de familiale. Hiermee verzekert u niet enkel uzelf maar ook heel uw gezin (inclusief huisdieren). Dit zowel voor de materiële als lichamelijke schade die aan een derde werd berokkend.

Er bestaan grote verschillen tussen de polissen BA gezin aangeboden door de verschillende maatschappijen. Als erkend verzekeringsmakelaar maakt Groep NBA u wegwijs in de verschillende mogelijkheden en staan wij u bij in het maken van de juiste keuze voor de juiste polis.
Uw hobby's kunnen immers van belang zijn bij het maken van de juiste keuze!


 

 


Laatste wijziging: 1/03/2016
Contacteer ons...

Privacy Statement |  Wettelijke informatie |  Sitemap