Op zoek naar een stage of eerste stap als werkstudent ?

Alien Delbeke getuigt over haar ervaring

“Begin 2019 heb ik stage mogen lopen bij Groep NBA Verzekeringsmakelaars. Een beetje nerveus en wat onzeker gestart: Wat als de stage helemaal zou tegenvallen? Wat als ik het werk niet graag zou doen waarvoor ik al die tijd gestudeerd heb? Deze vragen en twijfels bleken achteraf helemaal overbodig. Dankzij deze stage kreeg ik zicht op wat een job als makelaar in de praktijk inhoudt. Iedereen was hier steeds bereid mij te helpen wanneer ik met vragen zat. En hoewel mijn werk al voldoende afwisselend was, mocht ik ook altijd zelf aangeven als ik bv een extra gesprek of expertise wilde meevolgen. Dankzij de goede begeleiding en toch voldoende vrijheid, de leuke sfeer en toffe collega’s, de kennis, de ervaring, waren deze 12 weken de beste eerste werkervaring!”

Alien Delbeke

Laat ons een berichtje indien u nog op zoek bent voor het komende academiejaar !