Onze missie

Groep NBA profileert zich als professioneel kantoor op enkele specifieke sectoren.
Onze klantenportefeuille bestaat hoofdzakelijk uit KMO’s, VZW’s en vrije beroepers.
Over de jaren heen is er steeds gewerkt aan de uitbouw van een rendabel kantoor.
We ervaren dat we de grootste toegevoegde waarde creëren bij professionals die zich net als ons dagelijks inzetten voor hun cliënteel en voor hun verzekeringsdossier dezelfde service zoeken.
Uiteraard is ons menselijk kapitaal hierbij onze grootste troef. Wij kunnen steunen op een sterk en evenwichtig team.
Ervaring, opleiding in een gezonde werksfeer waarbij we de technologie ten dienste van onze service inschakelen.
Net als iedere KMO zoeken we klanten waar we onze grootste toegevoegde waarde kunnen aantonen en telkens opnieuw bevestigen.
3 heel belangrijke aspecten leiden tot onze strategie om ons te richten op deze sectoren:

1. Maatwerk en specialisatie

Iedere actieve stakeholder van een bedrijf of organisatie zal erkennen dat maatwerk essentieel is om zich te onderscheiden binnen een competitieve markt.
We onderscheiden ons met maatwerk én onze focus op niches. Beiden versterken ons engagement om voor die doelgroepen steeds het beste uit de markt te halen.

2. Innovatie en marktkennis

Onze succesvolle werking in niches komt er door dagelijks te investeren in kennis van de doelgroepen waarop we onze focus leggen. Dagelijks komen we in contact met onze doelgroepen waardoor we vlug op nieuwe wetgeving / trends kunnen inspelen en een adequate verzekeringsoplossing kunnen voorstellen.

3. Volume en gezonde groei

Maatwerk en voorwaarden op maat van onze doelgroepen zit in ons DNA, maar onze klanten verdienen uiteraard de scherpste voorwaarden. Als onafhankelijk makelaar erkennen de verzekeraars onze toewijding en kennis van de markt, waardoor al onze klanten kunnen genieten van het beste van de markt.
Getuige ervan zijn onze opgebouwde klantenportefeuille in de non-profit, alsook in de wereld van de vrije beroepen.