Uw apotheek

Onze jarenlange ervaring met apotheken heeft ons in staat gesteld om polissen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op uw reële behoeftes.
Ons aanbod bestaat dan ook uit bijzonder concurrentiële voorwaarden in combinatie met de service die u verdient.
U kiest welke waarborgen u nodig acht en dit steeds tegen de scherpste prijs!
Wij hebben een totaalaanbod voor uw apotheek met uitgebreide en unieke waarborgen:
Combinatiepolis apotheek: Brand en aanverwante gevaren, Bedrijfsschade, All risk computer/Robot, Arbeidsongevallen, Ontdooiing, Diefstal, Geldverzekering, …
Beroepsaansprakelijkheid
Rechtsbijstand: unieke en uitgebreide polis op maat van apotheken !
Uw apotheekrobot (Meditech, Rowa, Gollmann, …) wordt verzekerd tegen de beste voorwaarden aan de scherpste prijs – vanaf 300 eur exclusief lasten en kosten

Vijf goede redenen om als apotheker voor Groep NBA te kiezen:

  • wij werken steeds op maat, maar weten al heel wat over apotheken en hun risico’s: u kiest wat u nodig heeft/acht en niets meer, maar vooral niks minder
  • unieke uitbreidingen tegen het scherpste tarief
  • correct advies: zowel in de klassieke polissen als in pensioenopbouw, bescherming
  • actueel en aangepast aan de laatste evoluties (apotheekrobot, digitale pricetags, …)
  • persoonlijke service en opvolging door ons makelaarskantoor dat jarenlange ervaring heeft met een actief cliënteel van enkele honderden apothekers in Vlaanderen

Waarmee kunnen wij u helpen ?

Uw officina verdient de beste bescherming, maar vereist specifieke waarborgen die moeilijk verkrijgbaar of veel te duur zijn bij de niet-gespecialiseerde verzekeraar. Groep NBA biedt reeds sinds 1996 een unieke polis op maat van uw officina.
Onze pakketpolis is flexibel garandeert de meest uitgebreide bescherming voor de uitbating van uw apotheek. U krijgt aan de scherpste voorwaarden toegang tot alle mogelijke uitbreidingen die van belang kunnen zijn voor uw officina.
Dankzij onze ervaring van meer dan 30 jaar zijn we vertrouwd met de pijnpunten van de klassieke polissen en kunnen we ze perfect opvangen. Zo weten we bijvoorbeeld dat het apothekerskruis wel eens wordt afgereden of gestolen en bieden we hiervoor een oplossing.
Bovendien volgen we de evolutie van de moderne apotheek op de voet en passen wij de waarborgen aan zodat ook de nieuwe risico’s adequaat afgedekt worden. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de elektronische prijsaanduiding, de apotheekrobot, het elektronisch voorschrift, dure LED-verlichting, totems en dergelijke meer.

Groep NBA waakt bovendien over de prijszetting door een gezond beheer van zijn klantenportefeuille en screening van de maatschappijen waarmee we samen werken.

Daarenboven geniet u uiteraard van de persoonlijke service van de medewerkers en kan u ook rekenen op onze eigen schadedienst die een vlotte schaderegeling garandeert.